16 febbraio 2011


Te iubesc…

Noi femeile avem nevoie câteodată şi de confirmări verbale chiar şi atunci când avem o anumită certitudine in raportul nostru. Mă întreb de ce este aşa de greu să spui un „te iubesc” persoanei cu care împarţi de multe ori şi bucăţica de pâine… ? Să fie că acest „te iubesc” se spune numai unei singure persoane în viaţă? Sau este vorba de cinism?

18 commenti:

  1. Barbatul este o fiinta simpla care nu poate sa se gandeasca tot timpul la piticii din creierul vostru ! Si e si meci acum !

    RispondiElimina
  2. Aaaaaa... scuză-mă dom'le... păi uite-te la meci numai pierde timpul.... :-)

    RispondiElimina
  3. Intrebare pentru "Invizibilul":ai avut vreodata rabdare sa numeri piticii din capul unei femei?Fac pariu ca sunt mai multi decat spectatorii de la Barca-Arsenal si-ti va lua o viata si jumatate sa-i numeri,mai ales ca sunt neastamparati si alearga tot timpul.E un exercitiu util mai ales misoginilor si celor ce vad in ele,in femei,doar niste jucarii.
    Eu unul nu mai cred in "te iubesc" spus in gura mare.S-a demonetizat si-a pierdut valoarea aceea care dadea fiori si transforma omizile din stomac in fluturi.Prefer banalul si putin folositul "mi-e dor in fiecare clipa de tine".
    Sa spui te iubesc nu este greu,mai greu este sa simti asta.
    PS: ma bucur ca a reusit cineva sa te faca sa razi;felicitari invizibilule!

    RispondiElimina
  4. Bună tatookis, sinceră să fiu iniţial blog-ul ăsta era să-mi omor timpul, nu mă aşteptam la nimic în plus, dar acum pot spune că am făcut bine că am continuat. Pas cu pas încep să-mi fac o imagine despre persoanele care-mi comentează şi să focalizez o anumită conexiune. Senzaţia pe care o am când văd că sunt persoane care mă înţeleg... chiar aşa cum sunt eu, cu mulţi pitici pe creier... este placută :-), şi da chiar m-a făcut să râd aseară "invizibilul", a fost mai mult decât direct... :-)

    RispondiElimina
  5. ps. eu încă mai cred cu ardoare în magicul "te iubesc", şi voi crede în continuare, eu încă mai simt omizi şi fluturaşi, ar fi trist de n-aş mai simţi mirajul iubirii.

    RispondiElimina
  6. Ia uite cum au sarit barbatii in apararea lor....:))
    Parerea mea este ca, decat sa am parte de un "te iubesc" spus din obligatie, mai bine ma lipsesc :D

    RispondiElimina
  7. Da aşa este Butterfly, dar idea era că sunt persoane care nu au curajul să-şi exprime sentimentele... chiar dacă faptele vorbesc... şi da, ai văzut cum sunt ei de săritori? :-)

    RispondiElimina
  8. :) Deobicei barbatii evita sa spuna "te iubesc" dar fac gesturi care arata asta sunt adeptii cuvintelor putine si sunt practici.
    Femeile spun foarte des acest "te iubesc" ajungand intr-un moment cand acesta tine loc de "buna ziua / buna"
    E adevarat avem nevoie si de dovezi "verbale" dar oare nu e mai bine sa ne simtim iubite? (nu iau apararea nimanui)

    RispondiElimina
  9. Da Mallynna, cunosc şi eu persoane care spun "te iubesc" şi la căţel... sunt convinsă că pentru acele persoane nu mai are prea mult sens, a devenit pentru ele o rutina cum spui tu, în loc de bună ziua... întotdeauna faptele vorbesc, când un "te iubesc" este spus de cineva care te răneşte este normal ca nu are nici o valoare :-)

    RispondiElimina
  10. Hait,am incurcat-o!M-a pus Aghiuta sa umblu la cutia cu jucarii interzise.Mai bine ma mai gandesc la niste retete si la transformarea lor in ceea ce mi-ar placea.Nu de alta dar se pare ca nu numai barbatii sunt superficiali ci si voi femeile,in special cele care se uita la o poza ca la o poza,la un tablou ca la un tablou si la un text ca la o insiruire de cuvinte,fara a cauta sa afle cine a facut poza,cine a pictat tabloul si ce mesaj a incercat sa transmita.
    Pentru ele repet:e usor de spus te iubesc,mai greu este sa simti asta.Cand am iubit ,s-a intamplat de mult asta,am spus-o si pentru a nu face un tic verbal din asta i-am tapetat casa(incepand cu usa de la intrare,hol,bucatarie,dormitor si chiar si pe capacul de la toaleta)cu stikere pe care am scris mare TE IUBESC.
    Dupa doua luni aflam ca ma upgrada cu cel mai bun"prieten".
    De atunci,ma indragostesc in fiecare zi si versurile de iubire le transform in rime de bucatarie.Deci,
    VA IUBESC FETELOR!

    RispondiElimina
  11. Mda... cred că mesajul meu nu a fost prea bine înţeles,majoritatea răspunsurilor au fost date la treaba cu..."de ce este aşa greu să spui,te iubesc..." restul întrebărilor au trecut neobservate... dar nu este important. Pot spune că am concluzionat cât de cât, acest magic "te iubesc", nu se spune la oricine, iar când este spus, aceea persoana trebuie să fie cu adevărat specială, îmi pare rau de ceea ce scrii şi nu ca să te "consolez", dar mai bine aşa, nu merita, a fost bine că te-ai descotorosit când încă mai aveai timp... :-)

    RispondiElimina
  12. Pentru "te iubesc" apasati tasta 1 .
    Pentru "te doresc" apasati tasta 2 ...
    .......................................
    Pentru "sex" nu apasati pe nimic , venim sigur .

    RispondiElimina
  13. Pentru tatookis - femeile au mai multi pitici decat sunt stele in galaxie , astept un extraterestru sa-mi aduca recensamantul .

    RispondiElimina
  14. S-a intamplat ceea ce-ti spuneam,nimeni nu citeste dincolo de text.Sa nu0ti para rau de "aventura" mea,a fost o lectie si ca un elev silitor,am invatat-o si m-am ales din ea cu un plus de autoironie.Concluzia ta este cea corecta.
    Consolarile sunt simple,mananci un baton de ciocolata si-ti trece cum bine ne sfatuieste Invizibilul.

    RispondiElimina
  15. din fericire eu nu am dat peste barbani de genul asta:D

    RispondiElimina
  16. Da tatookis, pentru noi toţi lecţiile dor la început, dar nu sunt decât etape din viaţa noastră, pe care nu avem cum să le sărim. Cât traieşte omul învaţă şi creşte. :-)
    Ciocolată bag la greu şi dă rezultate. Invizibilul are dreptate... ciocolata şi depresia...

    RispondiElimina
  17. Marrynusha tu poate ai înţeles total eronat, ceea ce am vrut eu să las să se înţeleagă, în fine era treaba că sunt persoane care nu reuşesc să-şi exprime sentimentele... nu este un anumit gen, o specie rară... şi pot spune că nu "din fericire" tu nu ai dat peste "bărbaţi" de genul ăsta... "din nefericire

    RispondiElimina