19 febbraio 2011


Cât de şmechere sunt femeile

Şapte persoane sunt atârnate cu o sfoară de un elicopter, erau Şase bărbaţi Şi o femeie. Datorită greutăţii coarda începe să cedeze. Se pun ei de acord că unul dintre ei trebuie să-Şi dea drumul, altfel toţi vor muri. Dar cine? Cine trebuia să facă acest gest? Văzând acestea femeia începe un discurs cu adevărat miŞcător, spunând că se va sacrifica ea, din moment ce femeile sunt obiŞnuite să renunţe la tot pentru fii, pentru soţi, femeile sunt dispuse să dăruiască tot fără a primi nimic în schimb… Cum termină de vorbit, toţi bărbaţii, cu adevărat impresionaţi de spusele femeii, încep să bată din palme…

Morala: Nu subestimaţi niciodată forţa unei femei…  J



8 commenti:

  1. Păi nu-i aşa? fără supărare hombres :-)

    RispondiElimina
  2. frumoasa intamplare, frumoasa morala.

    RispondiElimina
  3. pentru Rosaline, mă bucur că-ţi place :-)

    RispondiElimina
  4. pentru Denisa, după cum vezi numai noi fetele suntem pe teren... băieţii cred că sunt supăraţi... nu lasă nici un coment pentru că ar trebui să ne dea dreptate, nu este nimic băieţi, şi tăcerea este un răspuns :-))

    RispondiElimina
  5. Ooooooops!Scuze pentru absenta dar eram in cadere libera dupa aplauzele de rigoare.Cand dreptatea este de partea voastra,suntem obligati sa aplaudam de doua ori:o data pentru frumusetea discursului si a doua oara pentru frumusetea voastra.In fata celor doua argumente suntem intotdeauna dezarmati si suntem gata de sacrificii inconstiente,care duc la caderea sau decaderea noastra.
    O intrebare,pilotul elicopterului era barbat sau femeie?Eu cred ca era femeie.Un barbat ar fi lasat o coarda mai scurta,pentru o singura persoana,femeia.Mai elimina din concurenta...:-)

    RispondiElimina
  6. Bună, eşti un scump, cum mai ştii tu să scoţi căciula... da mai contează ce era pilotul?? e posibil să fi fost cum spui tu ,femeie...că dacă era bărbat sigur o lua doar pe donşoara' :-), ceilalţi erau în plus... :-), o duminică frumoasă

    RispondiElimina